Tanar surdo-mut, accidentat grav de un politist care s-a urcat baut la volan


Ultimul update: Marti 25 Septembrie 2012 23:34
Data publicarii: Duminica 19 August 2012 19:07
Categorie: Stiri actuale

Destinul unui tanar surdo-mut din Botosani s-a dovedit crud si nedrept: barbatul se afla acum in stare critica la spital, dupa ce a fost izbit cu masina de un politist de frontiera care s-a urcat baut la volan.

Totul s-a intampla sambata noapte, iar victima n-a avut nicio sansa: incapabila sa-si dea seama ca din spate vine o masina, a primit lovitura pe neasteptate, cu toate ca mergea pe marginea drumului, intr-o zona destul de sigura. Acum este in coma profunda, la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.

Rudele barbatului ranit spun ca politistul ar fi fost la o petrecere si de acolo a plecat cu o masina imprumutata de la un prieten. Dupa numai cateva sute de metri a provocat accidentul.

Barbatul ranit, in varsta de 39 de ani, a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean Botosani, dar, pentru ca starea lui era foarte grava, medicii au decis transferul la Clinica de Neurochirurgie Iasi.

Politistul de frontiera aflat la volan este anchetat in stare de libertate, dar inainte de toate, a fost dus la Spitalul Judetean pentru probe biologice.

Familia barbatului ranit grav este disperata. Locuieste intr-o casa modesta din Stefanesti, langa frontiera cu Republica Moldova si acum singura care trebuie sa tina gospodaria este sora mai mica a ranitului. Mama lor este grav bolnava, la pat.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi a deschis o ancheta paralela.

VIDEO PROTVPLUS.RO