Tânăr arestat în Maramureș după ce a bătut crunt un polițist chiar în secția de poliție

Ultima actualizare: 13-10-2020 15:38
Cum și-a făcut un polițist nunta din șpaga primită. L-a invitat la petrecere și pe mituitor
Inquam/ George Calin

Un tânăr din Șomcuta Mare a fost arestat pentru 30 de zile după ce a bătut crunt un polițist chiar în sediul poliției din orașul maramureșean.

 

Bărbatul în vârstă de 23 de ani s-a prezentat luni la sediul poliției din Șomcuta Mare, alături de alte două persoane, pentru a cere explicații cu privire la un proces verbal de contravenție care a fost întocmit pe numele său cu o zi înainte, în urma unui incident rutier, scrie Ziar MM.

La un moment dat, tânărul de devenit agresiv verbal și fizic față de un polițist, pe care l-a luat la bătaie, fiind nevoie de intervenția a altor trei polițiști pentru a-l opri pe agresor.

Cele trei persoane au plecat apoi din sediul poliției, dar bătăușul a fost ridicat luni pentru a pune un mandat de arestare de 30 de zile pentru ultraj, emis pe numele său de Judecătoria Baia Mare.

 

Polițistul bătut are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale

 

„Tânărul a devenit agresiv verbal şi fizic faţă de un poliţist, în sprijinul căruia au intervenit trei polițiști din cadrul subunității care se aflau la faţa locului. Aceştia au întrerupt agresiunea îndreptată împotriva polițistului, după care cele trei persoane au părăsit sediul poliției. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul M.A.P., în data de 11 octombrie 2020 a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate M.M.G., agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO