Sute de gropi în Capitală, care nu pot fi ocolite. Șofer: ”Mi-e milă de mașină”

Ultima actualizare: 30-01-2019 10:15

Dezghețul brusc desface și asfaltul în bucăți. Au apărut gropi peste tot în Capitală, iar șoferii se plâng fie că își strică mașinile, fie că pot produce accidente. Situaţia nu pare a avea rezolvare cel puţin până în primăvară.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns traficul infernal care blochează Capitala, şoferii sunt nevoiţi să ocolească şi gropile ivite cu sutele după primele ninsori.

Pe o porţiune din stradă Mihai Eminescu, de pildă, craterele adânci care s-au format în asfalt sunt din pas în pas. Aşa că şoferii sunt nevoiţi fie să le evite, fie să încetinească atunci când ajung în dreptul lor.

Șofer: "Destul de greu, mai ales după perioada asta cu deszăpezirea. Mi-e milă de maşină şi de banii mei. Aşa că facem slalom".

Situaţia se repetă şi pe şoseaua Fabrica de Glucoză. Pentru că strada are o singură banda de mers, pe sens, şoferii nu au pe unde să ocolească gropile aşa că sunt nevoiţi să le ia în plin.

Reporter: "De ce au mai făcut drumul ăsta adiţional dacă nu se poate circula pe el?"
Şofer: "Rup maşina. Doar ce am scos-o din service şi în două zile se face varză."

Cei mai nemulţumiţi sunt taximetriştii - care sunt nevoiţi să străbată zilnic oraşul în lung şi în lat

Şofer taxi: "Dezastruos în tot Bucureştiul. Să alergi 200 de kilometri, să ţopăi prin gropile astea pe zi credeţi că e chiar aşa?"

Şofer taxi: "Mi-e mai greu să merg normal. Trebuie să ocolesc şi atunci există pericol de accidente sau alte situaţii neplăcute. Probabil au ale priorităţi, sau nu le pasă".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO