Informația că vecina lui Dincă ar fi sunat la 112 înaintea Alexandrei, infirmată


Ultimul update: Duminica 28 Iulie 2019 17:41
Data publicarii: Duminica 28 Iulie 2019 10:13
Categorie: Stiri actuale
Casa lui Gheorghe Dinca

Informația că una dintre vecinele lui Gheorghe Dinică ar fi sunat la 112 de două ori, raportând o activitate suspectă în fața porții bărbatului acuzat de trafic de persoane și viol, s-a dovedit a fi falsă.

UPDATE Informația inițială publicată de G4Media potrivit căreia o vecină a suspectului a sunat la 112 înainte de apelurile Alexandrei Măceșeanu a fost eronată. Potrivit unui răspuns oficial al STS, vecina a sunat de două ori joi noaptea, după ce tânăra sunase deja de trei ori.

 

Știrea inițială

Apelurile la poliție au venit cu câteva ore înainte ca Alexandra Măceșanu să ceară ajutorul autorităților, potrivit surselor judiciare citate de G4 Media.

În noaptea de 24 spre 25 iulie, femeia a sunat la poliție la ora 3 dimineața, cât și două ore mai târziu, pentru a raporta că în fața porții bărbatului sunt două mașini parcate portbagaj în portbagaj.

Mai mult, femeia le-ar fi spus oamenilor legii că este de părere că informațiile au legătură că cazul fetei dispărute în Caracal.

„Doamnă, culcați-vă liniștită. Sunt mașinile Poliției. Nu le mai păziți, doamnă! Nu trebuie să stați dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină și polițistul de serviciu, conform surselor citate de G4 Media.

Câteva ore mai târziu, joi la ora 11.00, fata de 15 ani a sunat chiar ea la 112 de trei ori, spunând că a fost sechestrată și violată. Autoritățile au intervenit, însă, abia vineri la ora 06.00 dimineața.

Fata nu a fost găsită, însă principalul suspect, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO