Suma uriașă plătită de două turiste pentru două porții de paste, la Roma

27-09-2019 10:53


restaurant

Două turiste japoneze aflate în vacanță la Roma s-au trezit cu o notă de plată uriașă după ce au mers să mănânce la un restaurant din oraș.

Cele două femei au comandat doar două porții de paste cu pește și o sticlă de apă, pentru care au fost uimite să afle la final că au de achitat 349 de euro. La această sumă restaurantul adăugase și un bacșiș obligatoriu, astfel că turistele au plătit în total aproape 430 de euro, scrie repubblica.it.

Întâmplarea a avut loc pe 4 septembrie, însă a apărut în atenția publică abia acum după ce turistele au postat nota de plată pe rețelele de socializare.

În urma controverselor iscate în mediul online, proprietarul restaurantului a reacționat, spunând că pastele nu costă mai mult de 16 euro, însă turistele au ales un tip de pește care era extrem de scump.

"Preșurile sunt transparente, iar meniul este clar. Totul era scris în detaliu, doar uitați-vă la prețuri: cel mult 16 euro pentru o porție de spaghete. Pentru a avea de plătit acea sumă, fetele nu au luat doar spaghete, ci și pește proaspăt, pe care clienții îl aleg personal. Îl cântărim și apoi îi gătim," a fost reacția proprietarului restaurantului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: La Repubblica

VIDEO PROTVPLUS.RO