Peste 2.900.000 de romani au facut site-ul StirileProTV.ro lider in clasamentul SATI in februarie

Dată publicare: 05-03-2012 15:12
Dată actualizare: 30-10-2012 01:29


In luna februarie 2012, site-ul www.StirileProTV.ro a fost pe locul 1 in clasamentul site-urilor din Romania, potrivit Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (www.sati.ro).

In luna februarie 2012, site-ul www.StirileProTV.ro a fost pe locul 1 in clasamentul site-urilor din Romania, potrivit Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (www.sati.ro). Portalul a fost accesat de peste 2.900.000 de cititori neduplicati (unici), care au generat 27.450.000 de afisari si peste 11.000.000 de vizite.

In topul SATI al celor mai bune site-uri din Romania, www.StirileProTV.ro a fost urmat de forum.softpedia.com, www.realitatea.net, www.trilulilu.ro si www.cancan.ro.

Cand Romania a ajuns sub zapada, corespondentii Stirilor ProTV, Rares Nastase, Alex Dima, Catalin Radu Tanase, Ovidiu Oanta, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu si Paul Angelescu au transmis in direct din cele mai afectate locuri si au fost urmariti de zeci de mii de oameni in reportajele si transmisiunile LIVE transmise exclusiv online. De altfel, reportajul realizat de Alex Dima si operatorul Cristian Corchis - care au petrecut 24 de ore intr-o casa ingropata in zapada - a strans cele mai multe comentarii pe pagina de Facebook a Stirilor ProTV.

Tot in luna februarie, unul dintre cele mai importante evenimente la nivel national a fost cel al caderii Guvernului Romaniei. Atat demisia premierului Emil Boc, cat si investirea in functie a lui Mihai Razvan Ungureanu au fost transmise LIVE, online. StirileProTV.ro a fost singurul site de stiri din Romania care a avut corespondent la cel mai mare targ de comunicatii mobile din Europa, World Mobile Congress, in Barcelona.

George Buhnici a transmis LIVE de acolo cele mai noi informatii din domeniul smartphone-urilor, cu imagini destinate exclusiv site-ului.

Conflictul mocnit dintre Iran si puterile occidentale, situatia tensionata din Uniunea Europeana provocata de Grecia si discutiile controversate referitoare la tratatul ACTA s-au numarat, de asemenea, printre cele mai urmarite subiecte de pe www.stirileprotv.ro.

Aproape 100.000 de romani au ales sa-si instaleze gratuit aplicatia StirileProTV pe mobil, Android si iPhone/iPad, astfel ca au fost primii care au aflat in timp real cele mai noi update-uri la "spectacolul stirilor". In luna februarie 2012, varianta de mobil a site-ului, m.StirileProTV.ro, a avut cu 15% mai multe vizite fata de luna ianuarie, insumand in total 733.125 de vizite.


VIDEO PROTVPLUS.RO