Barbatul care si-a ucis iubita si fiicele s-a sinucis in inchisoare cu o supradoza de insulina. "S-a trezit din Necurat"

Ultima actualizare: 12-07-2014 07:06

Barbatul din Ramnicu Sarat care in luna mai si-a omorat concubina si pe cele doua fetite ale sale, ambele minore, a murit la Spitalul de Urgente Floreasca dupa ce a incercat sa se sinucida in penitenciar, cu o supradoza de insulina.

Gandul ca si-a omorat sotia si cele doua fetite de 7 si 8 ani - a fost o povara prea grea pentru Florin Marcu. In luna mai, dupa ce a comis cele trei crime, barbatul de 30 de ani a incercat sa-si puna capat zilelor, insa, adus in Capitala, a fost salvat de medici. De atunci, susine familia Florin a mai incercat si dupa gratii sa se sinucida.

"Ce ar putea sa fie in mintea unui om cand si-a dat seama, cand s-a trezit din droguri sau din bautura sau ma rog... din necurat. A vazut ce a facut, alta sansa nu mai avea. Nu mai avea niciun sens sa traiasca fara fete si fara nevasta, ca le-a iubit mult", spune cumnatul barbatului.

In urma cu doua saptamani, si-a provocat mai multe rani cu un cutit si a ajuns in stare grava la spital. A fost operat si trimis din nou la inchisoare. Dar a fost adus iarasi la spital, in coma de gradul patru cu intioxicatie medicamentoasa. Doctorii au descoperit ca avea in sange o supradoza de insulina. Barbatul era diabetic.

In luna mai, Florin Marcu si-a injunghiat cu sange rece sotia de 26 de ani si pe cele doua fetite. Fusese condamnat la 3 ani pentru proxenetism, iar sotia ii spusese ca nu-l asteapta sa iasa din puscarie. Din aceasta cauza si-a executat familia.

Nicoleta si Andreea, cele doua fetite, omorate cu cruzime de tatal lor, erau mandria intregii familii. Invatau bine la scoala, iar mama si bunicii le rasfatau.

Din cauza repetatelor tentative de sinucidere, Florin Marcu a stat in ultimele doua luni mai mult prin spitale si nu a putut fi audiat. Florin Marcu era cercetat pentru omor, insa n-a mai apucat sa se prezinte in fata instantei de judecata pentru a-si primi pedeapsa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO