Spargerea de la vila lui Bădălău, încă nerezolvată. Până acum, singurul pedepsit a fost chiar păgubitul


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 11:09
Categorie: Stiri actuale
ancheta spargere Niculae Badalau

Anchetă complexă în cazul spragerii locuinţei din Bolintin Vale a senatorului PSD Niculae Bădălău în noaptea de vineri spre sâmbătă.

O echipă din cadrul Direcției de Investigații Criminale a IGPR a mers marţi în județul Giurgiu pentru a le acorda sprijin anchetatorilor de acolo, în vederea soluționării furtului din locuinţa lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale. Surse din poliţie spun că cercul de persoane bănuite s-a mai restrâns, deja fiind audiate mai multe persoane.

Agenţii au folosit inclusiv câini special dresați pentru a da de urma spărgătorilor, însă fără succes până acum.

Parlamentarul şi familia se aflau în casă în momentul spargerii, însă nu au auzit nimic. Politicianul le-a spus anchetatorilor că îi lipsesc bani, o armă şi bijuterii. Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Niculae Bădălău avea aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro.

Duminică, Niculae Bădălău a fost şi amendat de poliţie cu 5.000 de lei, pentru că nu a respectat legea privind regimul armelor şi muniţiilor. Arma letală nu era ţinută, aşa cum prevede legea, sub cheie, într-un dulap la care să nu aibă acces alte persoane. Se pare că arma era într-un sertar neîncuiat de unde hoţii au putut să o ia liniştiţi.

Poliţiştii nu au trecut cu vederea acest aspect, aşa că l-au amendat pe senator.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO