Spaima traita de un barbat din Maramures, care s-a trezit cu o masina peste el, in dormitor. "M-a impins cu patul"

Dată publicare: 04-01-2017 16:29
Dată actualizare: 07-01-2017 07:11


 Printr-o spaima teribila a trecut un barbat de 57 ani din localitatea Coltirea, judetul Maramures. Dormea linistit in camera de la drum, cand s-a trezit cu o masina care i-a intrat prin perete, direct in casa.

 Din fericire, a scapat doar cu o spaima zdravana, chiar daca patul in care se odihnea era chiar in dreptul peretelui doborat in urma impactului. Soferul a scapat si el, fara nicio zgarietura, insa si-a distrus masina, iar acum trebuie sa repare si stricaciunile casei.

Soferul in varsta de 31 ani din localitatea Ardusat, se indrepta dinspre Baia Mare catre casa, cand intr-o curba periculoasa la stanga, a pierdut controlul si a intrat cu masina in zidul unei locuinte aflate chiar in curba.

In dormitor un barbat se odihnea chiar langa peretele distrus!

"Dormeam. A venit de acolo si a intrat cu masina in casa. M-a impins cu patul. N-a fost ranit nimeni, numai ca a dat cu masina si mi-a stricat casa. S-a dus dupa mester, ne-a promis ca repara."

Cand a vazut ca omul este teafar, soferul a plecat sa caute cativa oameni care sa repare stricaciunile. Structura casei a fost serios afectata. Proprietarul a cerut gazduire la niste vecini pana cand ii va fi reparata locuinta.

Barbatul nu a depus plangere deocamdata pentru ca s-a inteles cu soferul sa ii repare stricaciunile. Pagubele se ridica la cateva mii de lei.

Tags: casa, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO