Sotul Alinei Gorghiu ranit intr-un accident grav, pe Valea Oltului. Impactul violent a aruncat un autotren pe calea ferata

Ultima actualizare: 19-03-2017 00:36

Sotul senatoarei liberale Alina Gorgiu a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, pe Drumul National 7, in judetul Valcea.

Lucian Isar se afla la volanul unui Porsche Cayenne, iar unii martori sustin ca ar fi condus agresiv. La un moment dat, ar fi intrat intr-o depasire, in curba, pe linie continua si a intrat in coliziune cu o autoutilitara.

Ulterior a lovit roata unui TIR, iar vehicul a cazut pe calea ferata, dupa ce pneul a explodat.In urma accidentului, sotul Alinei Gorghiu a ajuns la spitalul din Valcea, unde a fost supus unei analize de computer tomograf.

Medicii spun ca nu are rani grave.

Accidentul s-a produs in jurul orei 16:00 pe DN7, in zona Caineni, judetul Valcea, impactul avand loc intre trei autovehicule.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depasiri, iar in urma impactului dintre TIR si unul dintre autovehicule, autotrenul a cazut pe calea ferata.

O persoana - sotul Alinei Gorghiu, care se afla la volanul unei masini de teren - a fost ranita, fiind transportata la spital. Si traficul feroviar pe sectia CF Caineni - Cornetu a fost blocat, deoarece autotrenul a cazut pe calea ferata.

Pentru a se asigura continuitate in traficul feroviar, calatorii sunt transbordati cu mijloace auto intre statiile Caineni si Cornetu, anunta CFR.

"Un barbat, conducatorul auto al autoturismului, a fost ranit usor in urma accidentului. Desi traficul rutier a fost reluat dupa un sfert de ora de la producerea accidentului si se circula alternativ, pe un sens, in zona s-au format coloane de masini ce se intind pe circa doi kilometri. Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o macara pentru a degaja calea ferata", a mai spus Loredana Sandu, purtator de cuvant al IJP Valcea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO