“Sotia ma crede putin dus cu capul”. Povestea judecatorului violent, acum candidat la MasterChef

Ultima actualizare: 05-04-2014 07:04

Seful Sectiei penale a Judecatoriei din Pitesti risca sa fie exclus din magistratura, din cauza scandalurilor in care a fost implicat: un conflict cu politistii si inca unul cu agentii de paza ai unui magazin. CSM va discuta peste o luna cazul sau.

Intre timp, judecatorul Gabriel Apostol participa la emisiunea "Masterchef", unde marti seara a reusit sa smulga doi de "da" din partea chefilor, care i-au apreciat preparatele.

Judecator Gabriel Apostol, sef Sectia penala a Judecatoriei Pitesti: “Anul acesta, MasterChef va fi cel mai tare show de pana acum. Si stiti de ce? Pentru ca sunt eu in el!

Gabriel Apostol are 37 de ani si s-a hotarat sa participe la Masterchef la insistentele fetei sale.

Pentru mine, gatitul este o refulare”, marturiseste magistratul.

Acesta recunoaste ca nu a avut niciodata un temperament linistit:

Am fost copil problema, m-a crescut bunica paterna. Biata femeie ca sa poata sa-si faca treburile ma lega de pat. Si inca sunt copil problema.

Desi rade, judecatorul vorbeste cat se poate de serios: in octombrie, a fost implicat intr-un conflict cu doi politisti, intr-o benzinarie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in timp ce era insotit de fiica lui de 7 ani. Iar o luna mai tarziu a fost scos cu forta dintr-un magazin de agentii de paza.

Fost angajat al firmei de paza: "I s-a parut ca sta prea mult la coada, apoi a inceput sa-i injure pe angajati. Cand am venit noi, l-am scos afara. Cand a plecat l-a luat pe un angajat care lucra afara pe capota."

Si acuzatiile nu se opresc aici: sotia, judecatoare la aceeasi sectie, s-a plans superiorilor de violenta conjugala.

Judecator Gabriel Apostol: “Sotia ma crede un pic dus cu capul. N-as vrea sa spun aici povesti triste, cert e ca la momentul asta suntem despartiti.

Pentru toate aceste fapte, conducerea CSM urmeaza sa ia in discutie excluderea din magistratura a lui Apostol. Sedinta este programata pentru 7 mai.

Judecator Gabriel Apostol: “Vreau sa se vada ca judecatorul Apostol e in stare sa faca si ceva bun, si anume sa gateasca pentru familia sa, asa cum a facut-o si pana acum.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO