SCHEMA prin care 2 grupari din Romania vindeau masini de lux, luate in leasing din strainatate,la jumatate de pret

Ultima actualizare: 05-04-2014 07:04

 Hotii prefera masinile de lux. Le iau in leasing din strainatate sau le inchiriaza si apoi le vand cu acte false unor clienti, la jumatate de pret.

Asa procedau doua grupari din Capitala si din Pitesti pana cand au intrat politistii pe fir si le-au stricat afacerile.

Patru femei si 8 barbati au intrat in vizorul politistilor bucuresteni dupa ce au reusit sa vanda 8 masini de lux in valoare totala de jumatate de milion de euro.

Desi le-au cumparat la jumatate de pret, clientii, romani si nemti, nu au banuit ca autoturismele noi erau luate cu acte false in leasing din Elvetia si odata aduse in tara li s-au "intocmit" documente aparent legale ca sa poata fi vandute.

Si la Pitesti 12 indivizi specializati in furtul de masini au ajuns la audieri. Suspectii inchiriau din Italia masini de lux, le declarau furate, apoi le vindeau in Romania cu acte false.

Politistii au ridicat 31 de bolizi, in valoare de peste un milion de euro.

Unul dintre cei 12 suspecti ridicati in ancheta de la Pitesti este condamnat in prima instanta la 3 ani cu executare in dosarul permiselor auto falsificate de la Pitesti.

Si el, si complicii sai, dar si indivizii audiati in Bucuresti sunt acuzati de inselaciune si fals in inscrisuri oficiale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO