Șoseaua de centură, ”a opta minune din Caracal”, finalizată. Probleme, chiar la inaugurare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 26 Mai 2018 17:53
Categorie: Stiri actuale

Vestit pentru mai multe povești care i-au adus faima de oraș al minunilor, Caracalul iese din nou în evidență, cu o centură foarte scumpă.

Șoseaua ocolitoare a orașului, de numai 10 kilometri, a fost construită în 7 ani, dar la inaugurare au apărut noi probleme. Niște șuruburi au dispărut în împrejurări suspecte, iar toaletele nu pot fi folosite. Drumul se remarcă și prin valoarea lui: a costat 10 milioane de euro.

Construcţia variantei ocolitoare a oraşului Caracal - o şosea de 10 kilometri cu câte o bandă pe sens - a început acum 7 ani. Birocraţia, un stâlp de electricitate uitat într-o intersecţie şi alţii care au trebuit mutaţi pentru că drumul trecerea mult prea aproape de ei, au întârziat lucrările.

"Poate fi și a opta minune. E bine că totuși au facut-o", spune un șofer.
 
Responsabili de lucrare au fost cei de la Compania Naţională de Drumuri, care, după ani de chin, au declarat deschisă centura din Caracal. Inaugurarea a fost făcută cu emoţii însă, pentru că în ultimul moment au fost descoperite câteva nereguli. Şuruburile gardurilor de protecţie, de pildă, au dispărut misterios.

Pe varianta ocolitoare a Caracalului ar trebui să circule camioanele grele, care merg de la Bucureşti spre vestul ţării.

Şoferii nu ştiu însă că drumul a fost finalizat pentru că responsabilii au uitat să monteze indicatoare spre această rută. Iar dacă ar lua-o pe aici, nu ar fi indicat să oprească în zona toaletelor.

Adrian Motorga, director Secția Drumuri Naționale Slatina: "Sunt nişte toalete mobile care trebuiesc vidanjate. Din păcate, nu avem un contract de mentenanţa pentru aceste toalete."

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Caracal au costat 10 milioane de euro.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Drumurile proaste ne scumpesc viața cu 20%.
CNAIR a început demolările din zona Domnești, pentru a construi un pasaj peste Centură
VIDEO PROTVPLUS.RO