Șofer de autocar rămas în pană, bătut de trei călători nemulțumiți, la Arad

10-12-2020 15:29


Șoferul unui autocar a fost bătut de trei călători nemulțumiți că autovehiculul se stricase și nu mai puteau ajunge la destinație.

Scandalul s-a petrecut miercuri după amiază într-o autogară din Arad. Doi bărbați din Brașov și unul din Vrancea, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, s-au ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe și cu câte o amendă de 200 lei fiecare, pentru provocare de scandal, precizează într-un comunicat Jandarmeria Arad.

Șoferul a spus că a fost lovit cu pumnii și picioarele, și a indicat trei persoane dintr-un grup.
Scandalul ar fi fost provocat în urma unor neînțelegeri. Cei trei bărbați, pasageri într-un autocar, veniseră din Italia. Ajunși în Arad, șoferul a constatat că autocarul prezintă o defecțiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunțați cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de așteptare, răbdarea lor a cedat și au început să ceară socoteală firmei de transport.

„În momentul în care șoferul a încercat să le explice situația și complexitatea remedierii defecțiunii, trei bărbați au sărit la bătaie, lovindu-l pe acesta cu picioarele în zona capului provocându-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate. În urma verificărilor efectuate și a declarațiilor persoanelor aflate la fața locului, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, cărora le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea aceștia au fost sancționați și contravențional cu amenzi în valoare totală de 600 lei” precizează sursa citată.


VIDEO PROTVPLUS.RO