Sistemul de plata a rovinietei si a taxei pentru podul de la Fetesti, blocat. Zilele in care soferii NU vor primi amenda

Ultima actualizare: 03-05-2016 07:15

 Sistemul electronic de plata a rovinietei si a taxei pentru podul de la Fetesti s-a blocat, sambata dimineata, din cauza unor probleme la un server.

Soferii surprinsi ca au trecut podul fara a plati taxa sau fara rovinieta pe perioada nefunctionarii sistemului nu vor fi amendati, au declarat pentru News.ro reprezentanti ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

De asemenea, CNADNR a anuntat ca sambata si duminica NU se vor da amenzi pentru rovinieta.

Sistemul electronic de plata a rovinietei si a taxei pentru podul de la Fetesti este blocat de sambata dimineata, astfel ca soferii care au plecat la drum in cursul acestei zile nu au putut plati taxa. Taxa pentru podul de la Fetesti nu poate fi platita nici prin sms, pentru ca serverul este acelasi.

”Nu se stie exact ora la care a picat serverul, posibil in jur de ora 5.00 dimineata. Se lucreaza in prezent pentru remedierea situatiei, dar nu se stie cand va fi gata”, a explicat un oficial al CNADNR.

Soferii surprinsi ca nu si-au platit rovinieta sau taxa de pod pe perioada nefunctionarii sistemului nu vor primi amenda, a sustinut sursa citata.

Podul de la Fetesti este aglomerat in aceasta perioada din cauza numarului mare de soferi care aleg sa mearga spre litoral pentru Paste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO