Sinucidere esuata. A fost salvata de taximetrist care a dus familiei biletul de adio uitat in masina

Dată publicare: 29-05-2011 18:41
Dată actualizare: 24-10-2012 06:33


Printr-o aventura parca rupta din paginile romanelor politiste a trecut o tanara din Pitesti. Femeia de 22 de ani hotarata sa isi puna capat zilelor a lasat o scrisoare de adio intr-un taxi, iar soferul a dus-o imediat familiei.

Dupa 12 ore de cautari neincetate, politistii au reusit sa o gaseasca intr-un motel tocmai cand se pregatea sa isi duca planul la bun sfarsit si au dus-o la spital inainte sa fie prea tarziu.

Tanara si-a facut un adevarat scenariu pentru despartirea de viata. Vineri seara, la ora 23.00 pleaca subit de acasa si nu se mai intoarce. Sotul ei, care probabil dormea, nu observa disparitia.

Nimeni nu stie unde s-a ascuns pina simbata dimineata, la ora 10, cand il roaga pe un taximetrist sa duca familiei un bilet. In scurt timp, sotul primeste hartia, prin care ea il anunta ca va pune capat zilelor si-i dadea indicatii pentru inmormintare.

In acel moment, familia anunta politia. In scurt timp incep cautarile. Politistii se lupta sa afle traseul tinerei. Le cer ajutorul soferilor de taxi si afla ca unul dintre ei a lasat-o la marginea orasului.

Cum in zona este si raul Arges, pompierii o cauta pe fata peste tot. Abia spre seara dupa lungi ore de cautari politistii o gasesc pe tanara de 22 de ani intr-un motel din oras, in stare foarte grava. Este transportata imediat la spital.

Rudele se roaga in aceste momente pentru viata ei. Anchetatorii spun ca-n asemenea cazuri fiecare minut conteaza. Daca familia nu ar fi dat alarma imediat, ar fi fost foarte mici sansele fetei de a fi gasita la timp.


VIDEO PROTVPLUS.RO