Uniti intru depresie. Un baiat s-a sinucis legandu-si pietre de gat, ca fata admisa la Cambridge

Ultima actualizare: 31-10-2012 10:53

Tulburatorul caz al unei eleve eminente din Targu Jiu are de o continuare sinistra. Un baiat de 16 ani, din acelasi oras, s-a inecat la un kilometru distanta de locul unde a fost gasita si fata.

O imagine absolut ingrozitoare o sa ii urmareasca multa vreme pe cei care au alertat autoritatile. Oamenii au vazut trupul unui adolescent plutind in apele repezi ale Jiului.

La mal cei din echipele de salvare au avut un soc. Rucsasul pe care adolescetul de 16 ani il purta era plin cu bolovani. Exact ca in cazul Ralucai Dragusin. Este vorba despre fata de 19 ani, care a decis sa isi ia viata desi urma sa studieze la universiattea Cambridge din Marea Britanie. Ea chiar si-a avertizat o prietena in engleza ca are ganduri tot mai negre.

Cei doi tineri nu se cunosteau insa i-a unit o depresie fara iesire.
Niciunul dintre ei n-a incercat sa isi descarce sufletul in fata unor oameni de incredere. Adolescentul suferea enorm pentru ca mama lui a murit acum un an. Traia cu tatal care face zilnic naveta la Rovinari si nu are prea mult timp liber.

Localnicii sunt zguduiti dupa aceasta noua drama. Nici nu-si revenisera inca dupa socul produs de sinuciderea fetei de 19 ani.

Rudele baiatului nu au gasit in urma lui niciun bilet de adio. Il avea doar pe tatal sau, de cand mama lui s-a stins anul trecut, iar el nu stie ce il framanta pe copil de a ajuns sa se omoare. 

Citeste si:

Sinucidere ca la carte. Cum e comentat romanul care a "inspirat-o" pe eleva eminenta sa-si ia viata

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO