Sile Camataru va fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia data de judecatori este DEFINITIVA

×
Codul embed a fost copiat

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost eliberat miercuri din inchisoare si va fi cercetat in arest la domiciliu.

Hotararea a fost luata de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti si este definitiva. Sile Camataru a fost arestat preventiv in noiembrie 2014 intr-un dosar de proxenetism.

In acelasi dosar sunt anchetate alte 44 de persoane. Acum, judecatorii i-au impus lui Sile Camataru mai multe interdictii. El nu are voie sa ia legatura cu persoanele implicate in dosar si nici nu-si poate parasi locuinta din Bucuresti fara acordul autoritatilor.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
O femeie cercetata pentru proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis.
O femeie cercetata pentru proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis. "Ii era frica sa nu ajunga la inchisoare"

De frica sa nu ajunga in inchisoare, una dintre femeile puse sub acuzare in dosarul de proxenetism si prostitutie de lux, in care a fost arestat si interlopul Sile Camataru, si-a luat viata joi dimineata.

Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine si vize:
Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine si vize: "Putem sa traim bine si la noi acasa"

Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, protectie, haine si, in anumite situatii, vize de sedere in Romania pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau sa plece din tara fiind "Putem sa traim bine si la noi acasa".

Sile Camataru si doi complici, arestati preventiv in dosarul de proxenetism:
Sile Camataru si doi complici, arestati preventiv in dosarul de proxenetism: "Nu stiu nimic, m-am culcat cu 2 femei si atat"

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestati preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.