Si-a pazit 12 ore masina, ca sa nu-i fie ridicata. Scandal intre un sofer si o firma de leasing

Ultima actualizare: 02-02-2013 07:12
scandal masina

Nervi intinsi si multa galagie, marti seara, intr-o parcare din Pitesti. Mai bine 12 ore a stat un barbat sa-si pazeasca masina, pentru ca o firma de recuperare sa nu i-o poata ridica.

Barbatul recunoaste ca nu mai platise ratele din septembie, dar sustine ca reprezentantii firmei de leasing incearca sa-l insele si ca nu vor decat sa puna mana pe masina.

La "reprezentatie" au fost prezenti zeci de politisti si jandarmi, dar si vecinii proprietarului, care i-au facut galerie de pe margine si l-au indemnat sa nu se dea batut.

Fili Ionescu: "Cum au prins momentul si am depasit trei luni, mi-au bagat taxa reziduala pe gat, sa platesc tot odata. Am incercat sa discut cu ei si mi-au spus clar: NU! Ne platiti toti banii odata, daca nu - luam masina".

Barbatul sustine ca la incheierea contractului cu firma de leasing, taxa reziduala fusese inclusa in rate. Dupa patru ani insa, a aflat ca lucrurile nu stau deloc asa. Pe langa restanta pe care o are, trebuie sa mai achite si 17.000 de lei - rata reziduala - bani pe care daca nu-i da, pierde masina pe care sustine ca a achitat-o integral.

Un executor judecatoresc a incercat marti seara sa ridice autoturismul.

Dupa 12 ore de targuiala ca la piata, intreaga operatiune de executare silita a fost oprita. Executorul judecatoresc nu avea toate documentele necesare pentru a ridica masina.

Cum n-au putut lua autoturismul, reprezentantii firmei de leasing au promis ca vor formula o plangere penala pentru abuz de incredere si inselaciune impotriva fostului lor client.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO