Și-a înjunghiat soția, apoi a intrat mortal cu mașina într-un TIR. Biletul găsit asupra sa

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O poveste înfiorătoare s-a derulat joi în Focşani. Un bărbat de 54 de ani şi-a înjunghiat soţia, în faţa blocului, apoi s-a urcat în maşină şi a fugit. Pe drum, bărbatul a lovit două tiruri şi în urma impactului extrem de puternic a murit.

Poliţiştii iau în calcul şi varianta sinuciderii, dar şi a unui accident. În hainele individului, anchetatorii au găsit un bilet în care îşi ameninţa soţia că vrea să îi ia copilul în vârstă de 16 ani. Cei doi se aflau în procedură de divorţ.

La 6:16, un martor anunţa la 112 că o femeie a fost înjunghiată. Suspect este soţul ei, care a pândit-o în faţa blocului şi a atacat-o.  Apoi, a fugit cu maşina.

Vecină: "Era liniştit, un om tăcut, nu era violent, îşi vedea de treaba lui, dar fiecare familie... ce s-a întâmplat, ce şocuri...s-a întâmplat ceva."

Victima, în vârstă de 42 de ani, a rămas prăbuşită la pământ, cu hemoragie puternică. Echipajul ambulanței, chemat în ajutor, a dus-o de urgenţă la spitalul din Focşani.

Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani: "A fost diagnosticată cu plăgi înjunghiate multiple, cervical drept, cervical anterior... braţul stâng. Starea ei de sănătate este stabilă, viaţa nu-i este pusă în pericol, dar are nevoie de îngrijiri chirurgicale."

În timp ce medicii îi salvau soţia, bărbatul se îndepărta furtunos de oraş, la volanul maşinii. Ajuns în Dumbrăveni, la mai puţin de 30 de kilometri distanţă de Focşani, a provocat accidentul.

Zorel Burlan, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea: "Autoturismul a pătruns pe contrasens, a acroşat unul dintre tir-uri după care a intrat frontal în tirul care circulă regulamentar în spatele primului tir."

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a murit pe loc. Într-un buzunar, poliţiştii au găsit un bilet, în care bărbatul scria că s-a săturat şi vrea să îşi ia copilul, un adolescent de 16 ani, şi să se mute cu el la părinţii lui.

Pe soţie o ameninţa că nu îi va mai vedea niciodată - nici pe el, nici pe băiat. Cei doi stăteau separat de mai bine de o lună şi voiau să divorţeze.

Zorel Burlan, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea: "Era în procedura de divorţ. Se pare că între ei a existat o stare conflictuală, femeia la momentul de faţă se afla în afara oricărui pericol, leziunile provocate sunt minore. Luăm în calcul şi ipoteza sinuciderii."

Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia bărbatul ar fi derapat cu maşina, pe şoseaua umedă, şi aşa ar fi pierdut controlul volanului. Toate aceste detalii vor fi însă clarificate pe parcursul anchetei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO