Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bistrița. A incendiat casa și s-a închis înăuntru

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud a recurs la un gest şocant. A incendiat casa cumnatului său şi grajdul, apoi a fost găsit fără suflare în locuinţa lui, aflată în aceeaşi curte.

Rudele spun că omul tot ameninţă că îşi va pune capăt zilelor, dar nimeni nu l-a crezut. Acum, cunoscuţii pun totul pe seama alcoolului.

Bărbatul locuia în localitatea Mureşenii Bârgăului şi, recent, reuşise să se angajeze. Nu îşi respectă însă programul de lucru, povestesc rudele. Aşa s-a întâmplat şi în ziua tragediei, când a refuzat să meargă la serviciu, deşi a fost sunat de şeful său.

"A dat foc la grajd la baloţii de fân şi apoi s-a dus în casă. Probleme numai cu alcoolul, nu ştiu altceva să fi avut. Alcoolul a fost de bază de câţiva ani încoace şi accea o fi o cauză."

"Grajdul era aprins şi am venit şi am spart geamul de am intrat în casă."

Înăuntru, oamenii au găsit trupul fără viaţă al bărbatului.

Omul locuia împreună cu soţia şi cei doi copii, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, care nu erau însă acasă. Locuinţa pe care a incendiat-o era a unui cumnat, care de ceva vreme nu mai stătea acolo. Se mutase din cauza scandalurilor, povestesc apropiaţii.

În urmă cu 5 ani, spun rudele, bărbatul a fost internat o perioadă la un spital de psihiatrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO