Sfarsit tragic pentru o batrana de 72 de ani. A murit zdrobita de o macara in timp ce se deplasa intr-un carucior cu rotile

Ultima actualizare: 20-09-2015 07:02

O batrana de 72 de ani din Targu Mures, imobilizata intr-un carucior cu rotile, a murit lovita de un camion cu macara.

Femeia se indrepta spre un magazin, iar martorii spun ca macaraua a atins-o, iar in urma impactului, scaunul s-a rasturnat pe sosea si femeia a ajuns sub rotile utilajului.

Femeia mergea adesea cu un carut pe trei roti la magazin, la cativa metri de casa. Camionul ar fi intrat in curba si macaraua a atins caruciorul.

Martor: "A fost la curba, soferul de pe macara nu a pastrat distanta, a atins carutul, ea a cazut, i-a zdrobit capul, tot e zdrobita, a cazut de pe carut. Vedeti distanta ce mica e, cum sa o ocoleasca."

Localnica: "Dumnaei venea de acolo,ala cu macaraua venea din spatele ei si s-a rasturnat. S-a dezechilibrat si cu roata din spate l-a lovit"

Localnic: "A alunecat de pe bordura aia si a intrat sub roti. El a simtit numai cand a trecut cu roata din spate- s-a ridicat macaraua."

In urma impactului femeia a murit pe loc. Salvatorii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Valer Vasu, Serviciul Rutier Mures: "A rezultat decesul unei femei de 72 de ani, aceasta fiind imobilizata in scaun cu rotile, conducatorul auto implicat in accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ"

Localnic: "Sunt sofer profesionist, nu imi dau seama de ce roata din fata este avariata si cele din spate sunt intacte.”

In urma anchetei, politistii au stabilit ca tragedia s-a petrecut
dintr-un ghinion, dar si in urma imprudentei soferului: batrana aflata in carucior s-ar fi dezechilibrat si astfel a ajuns chiar langa camionul cu macara. Pe de alta parte, nici soferul utilajului nu a pastrat distanta regulamentara fata de trotuar. El este cercetat acum pentru ucidere din culpa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO