Sfarsit de drum pentru un tanar de 26 de ani din Prahova. A murit dupa ce s-a izbit violent cu motocicleta de un stalp

Dată publicare: 18-03-2014 21:41
Dată actualizare: 21-03-2014 07:00


Impactul a fost atat de puternic incat acesta nu a mai avut nicio sansa, iar motorul a zburat la zeci de metri departare.

Accidentul s-a petrecut pe un drum putin circulat din apropiere de Ploiesti, unde oamenii din zona spun ca motociclistii obisnuiesc sa mearga cu viteza.

Din pacate este al doilea tanar care isi pierde viata in urma unui astfel de eveniment rutier in numai doua zile la Ploiesti.

Martor la accident a fost un cioban care era cu oile la pascut in apropierea drumului. Omul a ramas socat de scenele de groaza.

EUGEN REGNER, martor: "A calcat pe calea ferata, a alunecat acolo si de-acolo l-a dus pana in stalp, el a ramas acolo, motocicleta s-a dus mai inainte, dar avea viteza".

O soferita care a trecut prin zona a chemat imediat echipajele de urgenta. Nimic nu-l mai putea insa ajuta pe tanarul de 26 de ani.

Cunoscatorii avertizeaza ca nu e usor sa stapanesti o motocicleta la asa o viteza. Si politistii, surprinsi de faptul ca in numai doua zile au murit pe soselele din Prahova doi tineri motociclisti, le cer impatimitilor atentie mare si viteza redusa.

Tags: accident,


VIDEO PROTVPLUS.RO