Sentinţă dură pentru un şofer din Iaşi care anul trecut a ucis doi soţi într-un teribil accident rutier

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Magistraţii Curţii de Apel l-au condamnat definitiv la 19 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor calificat.

Scena teribilului accident a fost surprinsă de camerele stradale de supraveghere. 

În februarie 2017 bărbatul de 25 de ani a intrat cu maşina, cu viteză foarte mare şi pe culoarea roşie a semaforului, în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Iaşi.

În imagini se vede cum autoturismul loveşte violent o altă maşină care circulă regulamentar. Înăuntru se aflau doi soţi, de 55, respectiv 58 de ani. Amândoi au murit în urma impactului.

După mai bine de un an, magistraţii Curţii de Apel Iaşi l-au condamnat pe autorul accidentului la 19 ani şi 8 luni de închisoare, pentru omor calificat. Iniţial, tânărul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, aşa cum se întâmplă în majoritatea accidentelor rutiere, spune avocatul bărbatului.

În acelaşi impact violent alte două persoane au fost rănite, iar tânărul vinovat a plecat de la locul accidentului şi s-a predat singur poliţiei abia după câteva ore. Mama bărbatului spune că a fost surprinsă când a aflat că fiul ei este condamnat pentru omor calificat.

Potrivit statisticilor, suntem pe locul doi că ţara din Uniunea Europeană privind numărul accidentelor rutiere: peste 27.000, în 2016.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO