Șeful unității de primiri urgențe din Spitalul Ilfov a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

25-01-2021 14:23
Sursa: Ziarul de Iasi


spital

Șeful unității de primiri urgențe din Spitalul Județean Ilfov, Gheorghe Cuculici, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Informația cu privire la decesul medicului urgentist, în vârstă de 71 de ani, a fost confirmată pentru Știrile Pro TV de managerul unității sanitare.

Potrivit Ziarul de Iași, medicul a stat aproximativ o lună și jumătate internat la Spitalul Județean Ilfov, după care a fost externat.

Din păcate, însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost dus din nou la secția de Terapie Intensivă.

Boala i-a afectat atât de tare plămânii, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Moartea sa i-a înduderart și pe cei de la Departamentul pentru Situații de Urgență, care au transmis un mesaj de condoleanțe pe Facebook:

Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov. Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator.

După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanțe familiei, prietenilor dar și colegilor!

Sursa: Ziarul de Iasi, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO