Șefii funcționarului care se uita la filme porno, la serviciu, au anunțat ce măsuri vor lua


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 26 Aprilie 2018 18:47
Categorie: Stiri actuale

Poveste între râs şi plâns la Mioveni. Un inspector al Fiscului, aflat în control la trezorerie, a fost filmat în timp ce se uita la filme pentru adulţi.

Scenele stânjenitoare au fost surprinse cu un telefon mobil de un cetăţean supărat că aştepta la ghişeu şi nimeni nu-l băga în seamă. Acum, inspectorul în vârstă de 52 de ani, prins în fapt, este cercetat disciplinar.

Inspectorul a avut grijă să-şi pună căştile, astfel încât cei din jur să nu audă la ce se uită. Nu şi-a dat seama însă, că publicul poate vedea ce urmăreşte pe monitor.

Scandalizat că este ignorat în timp ce un inspector este captivat de filmele pentru adulţi un cetăţean l-a filmat şi a făcut publice imaginile.

În scurt timp, povestea a ajuns până la cei din conducerea Finanţelor publice Argeş. Şefii au decis că sancţiunea cea mai potrivită ar fi să-i dea împricinatului un birou retras în care să nu-l mai vadă nimeni.

Anca Banu, purtător de cuvânt AJFP Argeş: "Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş a propus mutarea salariatului pe un post care exclude atribuţii de relaţii cu publicul. A avut un comportament indecent şi a încălcat codul deontologic al funcţionarului public."

Inspectorul în cauză a refuzat să comenteze situaţia.

Cel mai important producător de cafea din România, suspectat de evaziune
O actriţă de filme pentru adulţi îşi acuză prietenul de viol.
Stormy Daniels susţine că a avut o relaţie cu Trump şi a fost ameninţată ca să nu vorbească
VIDEO PROTVPLUS.RO