Sechestru pe trei case ale lui Dumitru Dragomir. "S-au pus zeci de secheste pe ele si tot la mine au ramas"

Ultima actualizare: 19-04-2014 07:00

Trei dintre proprietatile lui Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost puse sub sechestru de politistii bucuresteni.

Este o masura asiguratorie luata de anchetatori in dosarul in care Dragomir este acuzat de delapidare, evaziune si spalare de bani, alaturi de administratorii unei companii imobiliare. Cei din urma au primit trei milioane de euro comision, pentru o intermediere pe care n-ar fi facut-o.

"Nu comentez, pe proprietatile astea s-au pus vreo 10 sechestre pana acum si tot la mine sunt. Sunt sechestre asiguratorii, asa isi fac datoria procurorii. Nu sunt vinovat de nimic. Sunt zambitor si amuzant de situatie", a declarat Dumitru Dragomir.

Mitica Dragomir

Procurorii sustin ca prejudiciul de 3 milioane de euro pe care i-l imputa lui Mitica Dragomir trebuie acoperit, in ipoteza in care fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal va fi gasit vinovat. De aceea, au pus sub sechestru trei dintre proprietatile sale.

Este vorba, in primul rand, de casa din Cartierul Francez, pe care au si perchezitionat-o, apoi vorbim de o superba casa in care a functionat Ambasada Spaniei si de un apartament din Mamaia. Toate ar putea fi executate silit, daca Mitica Dragomir va fi gasit vinovat de acuzatii. Ramane de vazut in ce masura sefii din fotbalul romanesc, cei care pot decide daca LPF se constituie, sau nu, parte civila, vor, sau nu, sa-i ceara socoteala fostului sef al Ligii.

In caz contrar, in ipoteza in care Mitica Dragomir va trebui sa suporte aceste pagube, banii vor ajunge la bugetul de stat. Una dintre aceste proprietati a fost deja pusa sub sechestru, in dosarul in care Mitica Dragomir si "Nasul" Mircea Sandu sunt judecati pentru dezafilirea Universitatii Craiova.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO