Scene filmate în București: un autobuz supraaglomerat pleacă cu ușile deschise. RATB spune că e o filmare veche

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20
ratb, capitala, aglomeratie autobuz,
Facebook.com

Scene revoltătoare filmate în Capitală. Un autobuz al RATB, supraaglomerat, a plecat din stație cu ușile deschise, punând în pericol siguranța călătorilor.

UPDATE 26.10: RATB a trimis următoarea replică:

Referitor la o filmare, publicată inițial pe Facebook și preluată ulterior de publicațiile online, în care un autobuz pleacă din stație cu ușile deschise, având călători pe scara vehiculului, Regia Autonomă de Transport București (RATB) face următoarele PRECIZĂRI

FILMAREA RESPECTIVĂ ESTE VECHE, din vremea când RATB resimțea acut efectele subfinanțării cronice și induce ASTĂZI, în rândul călătorilor în mod nejustificat, un sentiment de nemulțumire.

RATB dă asigurări că, în prezent, toate autobuzele circulă în condiții de siguranță și nu pot pleca din stații dacă au ușile deschise.

Filmarea publicată miecuri pe Facebook amintește de vremurile comuniste. Călătorii stau înghesuiți în autobuz până în zona ușilor care nu se pot închide din cauza lor.

Deși stau îngrămădiți, nu coboară. Ba mai mult, imaginile arată cum un bărbat încearcă insistent să urce în autobuz deși nu e posibil. Începe să înjure când autobuzul pleacă din stație, cu ușile deschide, fără el.

Atentie, filmarea conține limbaj injurios!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO