Scandalul de la Spitalul din Targoviste, unde o asistenta a fost agresta, s-a lasat cu trei retineri


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 12:26
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2012 17:55
Categorie: Stiri actuale

Luni dimineata, politistii au arestat trei barbati, dupa scandalul monstru petrecut intr-o discoteca din Targoviste si incheiat cu scene uluitoare la Spitalul Judetean din oras.

Indivizii au fost surprinsi de camerele de supraveghere, cand navaleau cu batele in unitatea de primiri urgente, hotarati sa-si faca singuri dreptate in fata unei gasti rivale. In altercatie, a fost bruscata o asistenta care a ramas ore bune in stare de soc.

Politistii au vizionat cu atentie imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale spitalului, care il surprind pe un barbat alergandu-l pe un altul cu o bata in mana. Omul a rupt o usa, apoi l-a atacat pe un tanar de 25 de ani de la care a pornit tot scandalul in discoteca.

Acesta din urma a lovit in cap, cu o sticla, un baiat de 17 ani dintr-o gasca rivala. La scurt timp, in camera de garda au intrat mai multi indivizi furiosi, prieteni cu adolescentul batut. Au spart geamurile si au scos usile din tatani cu loviturile lor. Pe holuri domnea teroarea. Acum, trei dintre indivizi au fost retinuti.

Dusi in arest, unii dintre cei retinuti se declara nevinovati. Trei dintre tinerii implicati in bataie au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Ei l-au lovit pe un adolescent. Toti cei din tabara adversa, printre care si individul filmat cu bata in mana, sunt cercetati in libertate. Politistii n-au putut proba pentru ei decat distrugerile provocate in spital. Nimeni nu s-a mai gandit la infirmiera bruscata care a fost practic folosita ca scut uman.

Tags: scandaluri,

VIDEO PROTVPLUS.RO