Tată și fiu, luați la bătaie în timp ce căutau trufe în pădure. Tânărul a rămas fără un deget

Ultima actualizare: 09-10-2019 18:09

Scandal sângeros între căutătorii de trufe, miercuri dimineață, într-o pădure din Gorj.

Doi bărbați, tată și fiu, din județul Hunedoara, au sunat la 112 și au cerut ajutor după ce au fost luați la bătaie de câțiva locanici, supărați că sunt lăsați fără prețioasele ciuperci din pădurea lor.

În urma conflictului, tânărul a rămas mutilat pe viață. Agresorii au fugit apoi prin pădure, iar polițiștii i-au căutat preț de câteva ore, până când le-au dat de urmă.

Niciunul dintre indivizii gășiți prin pădure de polițiști nu a povestit cum s-a întâmplat dis de dimineață.

După altercația din pădure, doi bărbați, tată și fiu, au ajuns la spital. Tânărului i-a fost amputat un deget, din cauza rănilor.

Constantin Târziu, director Spitatul de Urgență Târgu Cărbunești: „La 05.10 au venit doi pacienți din Deva, unul cu traumatism la mâna dreapta, cu o plagă tăiată, cred că avea, după cum mi a spus doctorul de la Chirurgie Plastică și Secțiune de Tendoane și a fost transferat la Chirurgie Plastică la Craiova.”

Polițiștii au găsit în pădure mai mulți indivizi, pe care i-au luat la audieri.

Culegător de trufe: „Caut și eu , dar nu am fost aici, nu sunt din gașca lor, nu știu cum a fost, dar e scandal mare pe trufele astea. Da, da, agresorii îi știți. Nu, nu sunt găști diferite.”

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „La 5.40 la fața locului s au deplasat echipe din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, echipe ale Serviciului de Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Novaci care au efectuat cercetări și căutări în zonă pentru găsirea celor care se fac vinovați."

În urmă cu câteva luni, un bărbat din Târgu Jiu a fost bătut chiar în fața casei sale, pentru că nu a renunțat la căutatul trufelor.

Agresorul a fost prins ulterior de polițiști, dar judecătorii l-au plasat sub control judiciar. Prețioasele ciuperci nasc rivalități între căutători și unele conflicte se termină tragic. Totul pentru un preț fabulos: un kilogram de trufe se vinde și cu 1000 de euro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO