Scandal monstru la Constanța. Un bărbat și-a amenințat soția și fiul cu un cuțit

Ultima actualizare: 26-05-2020 09:38

Un constănțean de 60 de ani a pus pe jar poliția și pompierii duminică seară, după un scandal monstru în familie.

Acesta și-a amenințat soția și fiul de 23 de ani cu o armă albă, după care a spus că va sări de la etajul 10 al blocului în care locuiesc.

Forțele de ordine, chemate de o vecină, au intervenit rapid și l-au oprit înainte de a face un gest necugetat.

Alarma a fost dată în jurul orei 18:00 de o vecină care a auzit scandalul din apartament și amenințările bărbatului de 60 de ani că își omoară familia.

Bărbatul a râs când a fost întrebat de ce și-a amenințat soția și copilul.

Soția și fiul au fugit din apartament

 

Până la sosirea echipajelor de intervenție, soția și fiul bărbatului au reușit să fugă din apartament și s-au refugiat pe scara blocului.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Polițiștii au identificat o femeie și pe fiul acesteia în vârstă de 23 de ani. Aceștia au declarat faptul că tatăl, respectiv soțul acestora ar fi provocat scandal și i-ar fi amenințat, după care ar fi amenințat că s-ar arunca de la etajul 10."

Și unul dintre martori a povestit ce s-a întâmplat:

-E pe undeva pe la etajul 7, cred că e. Soția cu copilul.
-S-au refugiat cumva?
-Da, da!
-De teama lui?
-Da, pai daca a intrat cu cutitu ... "

Se pare că bărbatul, care divorțase de mai mulți ani, s-a întors aseară la familie și după niste discuții mai aprinse a început să facă scandal.

Scene asemănătoare s-au petrecut și în urma cu apoape un an, însă atunci doar a amenințat că se aruncă de la etaj. În urma acelui incident, a fost dus la spitalul de psihiatire din Palazu Mare și pus sub tratament, dar se pare că problemele lui nu s-au rezolvat.

Vecinii spun că nu era un om violent

 

Pe de altă parte, cei care îl cunosc mai bine spun despre el că, înainte de divorț, nu a fost un om violent.

Vecin: "Eu nu l-am auzit niciodată să se certe cu soția sau cu copilul, cel puțin de când stau eu aici din 95. Normal că mă surprinde dacă e vecinul meu, cum să nu?"

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare."

Acum, bărbatul este internat iarăși la spitalul de psihiatrie din Palazu Mare, unde primește tratament și consiliere psihologică. Se pare că suferă de o boală psihică, probabil declanșată după divorț.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO