Scandal sexual la un liceu din Bucuresti. O eleva a intretinut relatii intime cu mai multi colegi

Dată publicare: 24-01-2013 12:33
Dată actualizare: 27-01-2013 07:14


O eleva care se apropie de varsta majoratului, dar este abia in clasa a IX-a, a cerut sa fie mutata,intr-o alta scoala, dupa ce s-a aflat ca a avut relatii intime cu mai multi colegi.

Politia spune ca nu exista plangeri si nu este vorba de nicio infractiune. Initial, fata a afirmat ca aventurile s-au consumat chiar in liceu, dar mai tarziu si-a schimbat declaratia.

Cand directoarea Liceului "Dimitrie Gusti" din Sectorul 5 a auzit ce ii povestea eleva a anuntat politia.

Dupa ce au ascultat-o pe tanara de 17 ani, agentii au constatat ca nu se poate vorbi nici de viol, nici de relatii sexuale cu un minor.

Cand a povestit prima data ce s-a intamplat, fata a spus ca aventurile scandaloase s-ar fi petrecut in toaleta liceului. Dar cand a dat declaratii, ea s-a razgandit si a precizat ca totul ar fi avut loc in afara unitatii scolare.

Parintii tinerei s-au despartit si este posibil ca fata sa nu fi avut cu cine sa se sfatuiasca tocmai acum, in etapa critica a adolescentei.

Chiar daca, potrivit legii, nu pot fi pedepsiti, atat tanara, cat si iubitii ei isi joaca la ruleta integritatea fizica si emotionala.

Multi tineri nu stiu sa se protejeze de bolile venerice, iar unii pot sa aiba probleme psihice, daca ajung subiect de gluma pentru colegi.

In Romania este obligatoriu ca elevii de scoala sau liceu sa beneficieze de asistenta unui psiholog. Problema este insa ca nu toti copiii care intampina dificultati primesc ajutor.

La Liceul "Dimintrie Gusti", Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a demarat propria ancheta.

In ultimii ani numarul actelor violente in scoli si in apropierea lor s-au inmultit ingrijorator, iar Internetul este plin de filmulete in care elevii se batjocoresc intre ei sau isi sfideaza dascalii.


VIDEO PROTVPLUS.RO