Scandal in Baia Mare. Administratorul unei piete s-a opus unei actiuni a autoritatilor si i s-a facut rau in duba politiei

15-01-2016 12:39


Un scandal imens a avut loc intr-o piata din Baia Mare. Administratorul pietei a fost luat pe sus si dus in duba politiei locale dupa ce s-a opus unei actiuni facute de autoritati.

Omul de afaceri sustine ca s-a facut un abuz si ca politistii au intrat cu forta pe spatiul administrat de el, fara niciun fel de acte. In toata tevatura, i s-a facut rau si a avut nevoie de ajutorul medicilor veniti cu ambulanta. Sotia lui a depus deja o plangere penala.

Totul s-a intamplat in piata Izvoarele din Baia Mare. Reprezentantii politiei locale au intervenit aici pentru ca in urma cu cateva zile administratorul pietei a scos din spatiul pe care spune el ca-l administreaza cateva tarabe. Politistii au incercat sa le aduca inapoi,  lucru care l-a nemultumit pe omul de afaceri. De aici a pornit tot scandalul.

Patronul: Vreau la spital! nu mai pot dati-mi apa, dati-mi apa. Nu mai pot.

Administratorului i s-a facut rau iar politistii au sunat imediat la 112 dupa o ambulanta.

Barbat catre politia locala: L-ati pus pe burta, l-ati tarat. Am sa sun si la politie sa vina si politia aici. Patron: Lasa ca vine iulia cu politia.

Omul are probleme cardiace si endocrine, iar sotia lui, ingrijorata, a venit de urgenta sa vada ce s-a intamplat.

Martorii spun ca omul a fost bruscat cand politistii locali l-au dus la masina.

Reprezentantii politiei locale au declarat ca ei au intervenit legal si ca nu considera intamplarea un incident. Ei spun ca omul de afaceri ar fi scos din piata o parte dintre mesele primariei Baia Mare fara sa aiba acest drept. Dar discutia cu administratorul pietei ar fi degenerat.

Cert este ca omul de afaceri a depus o plangere penala la politie in care spune ca a fost agresat si ca politistii locali nu aveau documente si ca au facut un abuz. La politie au mai ajuns alte doua plangeri penale la adresa politiei locale din Baia Mare. O femeie care a asistat la scandal sustine ca a fost lovita peste fata de politstii locali, iar unui barbat I s-ar fi facut rau si in cele din urma a ajuns la UPU Baia Mare.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO