Șase persoane au fost lovite de o mașină în parcarea unui restaurant. Greșeala comisă de șofer

07-12-2018 07:36


Grav accident în parcarea unui restaurant de la marginea Drumului Naţional 2 din judeţul Buzău. Șase persoane au ajuns la spital după ce o maşină a derapat de pe şosea şi a lovit alte trei automobile care staţionau acolo.

Ancheta este acum în plină desfășurare, iar martorii spun că şoferul vinovat ar fi fost băut.

O cameră de supraveghere, montată într-o benzinărie, a surprins momentul în care un autoturism care cobora de pe podul de la Mărăcineni derapează şi se duce în viteză către parcarea restaurantului.

Martor: "S-a auzit o bubuitură tare mare de tot! Din partea aia cred că a venit şi a intrat aici în parcare."

Martor: "Domnii nu au apucat să intre bine în maşină, au venit de la un eveniment la noi aici. A venit cu viteza, a luat tomberonul acela din beton intre maşini şi le-a împins pe toate trei."

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a-i scoate din maşina pe şoferul vinovat şi pasagerul său. Au fost transportaţi la spital alături de alte 4 persoane rănite în accident.

Plt.adj. Florin Preda - ISU Buzău: "La sosirea la locul intervenţiei într-adevăr au fost un număr de 6 victime dintre care 3 persoane au fost încarcerate."

Adrian Zoican - UPU Buzău: "Din aceste 6 victime una prezintă leziuni mai grave fiind investigata în momentul ăsta să vedem dacă este nevoie de transferul la o clinică universitară. Celelalte victime prezintă leziuni la nivelul extremităţii cefalice şi a membrelor."

Martorii susţin că şoferul ar fi fost băut.

Martor: "Am întrebat dacă putem să ne reparăm maşina pe asigurarea persoanei date şi au spus că e o procedură mai complicată ca şoferul a fost beat."

I-au fost prelevate probe de sânge bărbatului de 24 de ani care a provocat accidentul, iar acum ancheta urmează să stabilească dacă acesta era băut în momentul acela.

VIDEO PROTVPLUS.RO