S-au simtit bogati pentru cateva ore, dupa ce au spart boxa unui bloc din Oradea. Un doctor tinea acolo o mica avere

18-11-2014 17:23


In loc de muraturi, doi hoti porniti la furat au dat peste 60.000 de euro si 200.000 de lei in beciul unui bloc din Oradea. 

Banii erau ascunsi de unul dintre locatari, un doctor care a recuperat mare parte din suma, dupa ce hotii ghinionisti au fost prinsi. 

Hotii au dat spargerea in toiul noptii. Au luat la rand boxele din subsolul blocului, de unde au furat tot ce le-a picat in mana.

Unul dintre ei a avut o surpriza uriasa, cand a dat peste o valiza plina cu 60 de mii de euro si 200 de mii de lei. Banii apartineau unui medic neurolog, locatar in bloc, proveniti din vanzarea mai multor proprietati.

Cand s-au vazut cu atatia bani, hotii au incercat sa cumpere o locuinta. Vanzatorul a intrat insa la banuieli si i-a dat pe mana politiei.

Cristina Lunca, sora unui suspect: "S-au dus prin beciuri sa caute de mancare si cand au gasit banii au fugit acasa, au luat ceva de mancare si banii ceilalti i-au aruncat langa pat, ca nu stia ce sa faca cu ei. El n-a furat, ci i-a gasit."

Eva Cordoban, sotia unui suspect: "Noi suntem foarte saraci, avem trei copii. N-am stiut ce sa facem, n-am stricat din bani, i-am lasat aici, am luat doar cativa lei sa cumparam mancare la copii."

Anchetatorii au recuperat mare parte din bani si i-au arestat pentru 30 de zile pe spargatori.

Tags: furt, bani, ilegalitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO