S-a transformat in torta vie pentru ca nu a fost lasat sa intre in bar. Incident incredibil in Gara de Nord din Bucuresti

16-05-2014 18:33


Gara de Nord

Scene de groaza azi in principala statie feroviara a Capitalei, dupa ce un om fara adapost s-a auto-incendiat in semn de protest pentru ca nu i s-a permis accesul intr-un bar

Barbatul a suferit arsuri de gradul trei pe 20 la suta din suprafata corpului, fiind transportat la Spitalul de Arsi din Bucuresti, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) citati de Mediafax.

Omul avea in mana o punga cu aurolac, spun sursele citate de Mediafax, iar cand si-a aprins o tigara, substanta s-a aprins si focul i-a cuprins fata si mainile. Omul a suferit arsuri, dar era constient atunci cand ajuns medicii la el.

Oficiali din Politia Capitalei au declarat pentru Mediafax, ca incidentul a fost semnalat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 14.30.Ei spun ca barbatul, care este om al strazii, si-a dat foc dupa ce nu a fost lasat sa intre intr-unul dintre barurile aflate in Gara de Nord din Bucuresti. Acest lucru l-a infuriat extrem de tare, motiv pentru care a recurs la acest gest. Cazul a fost preluat acum de Politia Transporturi.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO