Miorita, varianta moderna. Un cioban a ajuns la un pas de moarte din cauza unei drujbe

16-05-2014 17:41


Incaierare cumplita intre doi ciobani din judetul Bacau. Incidentul s-a terminat la spital, unde victima este in coma

Incaierarea intre ciobani a inceput deoarece unul dintre ei, in varsta de 56 de ani, il banuia pe colegul sau ca i-ar fi furat un fierastrau electric. Si cind i-a cerut socoteala, s-a enervat si mai rau fiindca i s-a raspuns in doi peri si a sarit la bataie. Victima, de 41 de ani, a fost pusa la pamanat, si abia cind a lesinat, sub loviturile teribile, agresorul s-a speriat de consecinte si a chemat Salvarea. Barbatul ranit grav, este in coma la spital, iar celalalt cioban a ajuns in arestul politiei, pentru tentativa de omor.

Cei doi ciobani se certau adesea, insa pana acum nu s-a ajuns la bataie. Disparitia fierastraului a pus capac. „L-am lovit pentru ca s-a pus in gura cu mine”, spune faptasul. Cand l-a vazut pe colegul sau intins pe jos, barbatul a sunat la 112 si a cerut ajutor. Stia ca ambulanta nu poate ajunge pana la stana din cauza drumului inaccesibil, asa ca a chemat doi vecini si impreuna l-au dus pe barbatul lovit cu o caruta, la dispensarul din sat. De aici l-a preluat echipajul de salvare si l-a dus direct la spital unde ranitul a fost operat de urgenta. Medicii sunt insa rezervati asupra sanselor sale.

In timp ce victima zace inconstienta pe patul de spital, iar medicii fac eforturi sa ii salveze viata, agresorul a ajuns in arest preventiv, unde va ramane cel putin 29 de zile. Daca victima va deceda, risca sa fie acuzat de omor.

VIDEO PROTVPLUS.RO