S-a dus să-și ia mâncare de la fast-food și s-a trezit luat la bătaie. Imaginile surprinse de camere

Ultima actualizare: 18-06-2020 17:26

Scene violente au fost surprinse în faţa unui fast-food din Filiaşi, unde un tânăr de 20 de ani a fost bătut cu sălbăticie de doi indivizi. Omul venise să cumpere mâncare, iar agresorii au pus ochii pe el de când s-a apropiat.

Au tăbărât pe el şi l-au lovit până când l-au lăsat inert, pe ciment. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

În imagini se observă cum cei doi agresori, în vârstă de 19 şi 27 de ani, caută parcă motiv de scandal. Victima povesteşte că cei doi se certau deja cu vânzătoarele, când a ajuns el. Apoi l-au luat şi pe el în primire.

Marian Grijdănoaia, tânărul bătut: Erau şi în stare de ebrietate, s-au luat şi de maşina mea că de ce e pictată, de ce e pătată. I-am deranjat gen cum că eu mi-am comandat mâncare şi nu mai puteau să stea de vorbă cu fetele, iar în momentul în care au început să mă lovească a sunat la poliţie prietena mea din maşină. Am văzut că nu vine poliţia şi am fugit de acolo speriat, iar ei înainte să fugă de acolo, lăsându-mă într-o baltă de sânge şi-au tras plăcuța de înmatriculare din spatele maşinii lor şi au fugit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO