S-a dus sa plateasca impozitul cu o plasa de monede: "Cand m-a vazut, casiera s-a pus pe plans". De ce a facut asta

31-10-2016 12:04


impozit gorj

Suparata ca primaria a pus poprire pe pensia tatalui ei, o tanara din Gorj a decis sa se razbune pe autoritati platind impozitul doar cu monede.

Alina Puncioiu, 33 de ani, din Catunele, a adunat toate monedele de 50 de bani de la magazinele din sat pentru a strange suma de 75 de lei, reprezentand o parte din impozit. Femeia s-a dus la primarie cu o plasa ce cantarea 3 kilograme.

"Am platit in total impozite de 130 de lei, printre care si un impozit de 75 de lei in monede. Cand m-a vazut, casiera s-a pus pe plans. Nu a vrut sa numere. Spunea ca pune ea banii din salariu si chiar suma dublata", a declarat Alina Puncioiu pentru gorjexclusiv.ro.

Femeia spune ca locuieste la doar 20 de metri distanta de primarie si se cunoaste cu toti angajatii de aici, dar luni de zile nimeni nu i-a spus ca ar avea vreo restanta la impozit. De asemenea, tatal ei nu a primit nici vreo hartie oficiala prin care sa fie informat ca avea impozite restante.

"Pe data de 12 septembrie, tatal meu s-a dus sa-si scoata pensia si s-a trezit cu contul gol. Am aflat ca pensia a fost oprita fara somatie pentru o suma restanta de 12 milioane de lei", a mai spus femeia.

Sursa: Pro TV

Tags: monede, impozit, gorg,

VIDEO PROTVPLUS.RO