S-a deschis plaja Neversea din Constanța. Surprizele pregătite pentru turiști

Dată publicare: 04-07-2020 19:25
Dată actualizare: 04-07-2020 19:30


Chiar dacă, din cauza pandemiei, anul acesta, festivalul Neversea a fost suspendat, acum, la început de iulie, exact când ar fi trebuit să înceapă cea de-a patra ediţie, organizatorii au adus la malul mării atmosfera din timpul concertelor.

S-a deschis, sâmbătă, plaja Neversea din Constanța, lărgită generos în urmă cu câţiva ani. Locul a atras, încă din primele ore, sute de turişti, majoritatea tineri, care şi-au adus aminte de momentele unice de la festival.

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor planurile aşa că ne vom vedea la festival în 2021

Până atunci organizatori Neversea le-au pregătit turiştilor şi localnicilor o plajă specială, amenajată chiar în locul unde se organiza festivalul.

Şi o veste bună - ceea ce se întâmplă aici nu va dura doar patru zile şi patru nopţi - ci până la finalul sezonului estival.

Poate că nu este întâmplătoare deschiderea acestei plaje, aici în Constanța. Zona de coastă din dreptul oraşului a devenit o adevărată atracţie turistică. Sunt plajele mult mai largi şi aerisite şi locuri amenajate ca în zona de nord a staţiunii Mamaia, dar cu preţuri mult mai mici.

De exemplu, un şezlong se închiriază în medie cu 25 de lei chiar şi în weekend, iar dacă vreţi să faceţi plajă pe prosop aveţi zone întinse neamenajate.


VIDEO PROTVPLUS.RO