Rudel Obreja, implicat într-un carambol violent pe A3. „N-a pus deloc piciorul pe frână”

20-05-2019 07:19


Un carambol violent, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc duminică noapte pe autostrada A3, Bucureşti-Ploieşti.

O persoană și-a pierdut viața și alte șase, printre care și trei minori, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Într-una dintre mașinile implicate s-a aflat fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja.

Impactul violent a avut loc după ce un şofer care circulă cu viteză a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei.

Cei aflaţi la bord au coborât din vehicul, dar a urmat un întreg carambol, în care a fost implicat şi fostul președinte al federației române de box - Rudel Obreja. Ciocnirea în lanţ a fost provocată de o altă maşină, condusă de o femeie, şi care a intrat în maşinile deja oprite.

„Ne întorceam de la munte cu familia şi la un moment dat era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului. Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie”, a spus Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box.

Salvată din primul accident în care fusese implicată, pentru femeie al doilea impact a fost fatal. 3 copii care se aflaseră în acelaşi vehicul cu ea au fost şi ei răniţi.

Alte trei persoane din automobilul care a intrat în maşinile oprite, au fost rănite la rândul lor.

Fostul boxer era cu soţia şi cei doi copii, dar din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit.

„Toţi dormeau. Slavă Domnului că dormeau cu centuri, că aşa e regulamentar. Pentru că impactul a fost destul de violent. N-a pus deloc piciorul pe frână”, a mai spus Rudel Obreja.

Adulţii răniţi, inclusiv femeia care a provocat accidentul, au ajuns la spitalul Floreasca din capitală, iar cei trei minori au fost transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu.

Poliţiştii continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul accident.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO