Român răpit și torturat în Spania de traficanți, după ce a pierdut 300 de kg de droguri

Ultima actualizare: 30-09-2021 19:43
Român răpit și torturat în Spania de trafican...
Român răpit și torturat în Spania de trafican...

Fiul unui transportator român din Bistriţa-Năsăud a fost răpit și torturat, în Spania, de către o grupare de traficanți de droguri albanezi.

Pentru eliberarea lui, mafioţii au cerut o sumă impresionantă de bani. Anchetatorii spun că tânărul de 28 de ani a fost răpit pentru că peste 300 de kilograme de droguri nu ar fi ajuns la destinaţia dorită de albanezi și încearcă să stabilească dacă firma tatălui său este sau nu implicată în traficul de droguri.

Din fericire, tânărul a fost eliberat după o acţiune în forţă a poliţiştilor. Povestea parcă desprinsa dintr-un film de acţiune ar fi început după ce unul dintre şoferii angajaţi la firma tatălui său ar fi făcut o înţelegere cu tranficantii de droguri pentru a transporta în Italia şi Germania, o cantitate de 700 de kg de marijuana.

Din ancheta poliţiştilor a reieşit ca 300 de kg nu ar fi ajuns la destinaţie, aşa că administratorul firmei împreună cu fiul acestuia ar fi plecat în Spania să rezolve situaţia. Ajunşi acolo s-ar fi întâlnit cu 3 bărbați de origine albaneză care l-a răpit pe fiul în vârstă de 28 de ani.

I s-au cerut 750 de mii de euro în schimbul băiatului, banii reprezentând contravaloarea drogurilor. Pe la jumătatea lunii august bărbatul a mers la poliţie şi a povestit tot ce se întâmplase.

Cel care a trebuit să ducă drogurile în Italia şi Germania a fost un şofer de 49 de ani, care în localitatea Medinia, din Spania ar fi predat cele 300 de kg unui coleg în vârstă de 42 de ani. La scurt timp Tirul acestuia a fost găsit abandonat, iar drogurile lipseau.

Autorităţile au dat de urma celor doi indivizi care au fost arestaţi. Iar în ceea ce îl priveşte pe tânărul răpit de albanezi, acesta a fost recuperat de polițiștii spanioli şi trimis în ţară la începutul acestei luni.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO