Remus Truica a fost scos de sub urmarire penala si poate sa-si pastreze armele

Ultima actualizare: 17-05-2012 02:16

Rasturnare de situatie in razboiul interminabil dintre miliardarul Remus Truica si fosta sa partenera de viata. Cand era mai linistita ca autoritatile i-au luat sotului ei armele, Irina Truica a primit o veste neasteptata.

Remus Truica a fost scos de sub urmarire penala, iar obligatia de a preda temporar pistoalele si pustile a fost anulata.

Colonelul in rezerva Remus Truica detine legal inca de la inceputul lui 2000 un pistol, trei arme de vanatoare si trei arme de tir. Dupa masacrul de la salonul de coafura din Dorobanti, Irina Truica s-a simtit amenintata. Le-a cerut ajutorul politistilor mai ales ca il reclamase deja pe fostul ei parter de agresiune.

Drept urmare acum doua zile Remus Truica a fost somat sa predea aresenalul. Miercuri restrictiile i-au fost ridicate in totalitate.

Remus Truica ii reproseaza doamnei ca a profitat de tragedia din Dorobanti pentru a castiga disputa pe tema custodiei fetitelor.

Irina Truica in schimb este consternata ca sotul ei nu mai este acuzat de loviri si alte violente.

Pe 26 martie, Remus si Irina Truica se vor prezenta in fata magistratilor francezi din Caraibe. Acestia vor decide unde se va judeca divortul celor doi: in Romania sau in insule.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO