Relu Renghea, sotul politistei din Olt violata si santajata de sef, sustine ca a fost amenintat

30-12-2012 18:14


La nici o saptamana de la incidentul in care o politista din Olt si-a injunghiat fostul superior, acuzandu-l de viol si santaj, ministrul de Interne, Radu Stroe, cere urgentarea anchetei.

Mai mult, cateva ONG-uri care lupta pentru drepturile femeilor i-au cerut ministrului ca acest caz sa fie tratat cu seriozitate. Duminica, sotul politistei a recunoscut ca a primit amenintari din partea unor sefi de-ai femeii.

Relu Renghea isi aminteste exact cand a primit primele amenintari: imediat dupa ce a fost depusa plangerea penala. Acum nu se mai dezlipeste de patul sotiei sale aflate inca in spital dupa confruntarea cu seful ei. L-au suparat enorm zvonurile conform carora copilul asteptat de femeie nu ar fi al lui.

Cazul Melaniei Renghea, care sustine ca a fost santajata si violata de fostul ei superior, a ajuns in atentia ministrului de Interne. Potrivit unui comunicat remis presei, "intreaga conducere a IPJ Olt a facut obiectul unei investigatii recente a Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne, iar in prezent sunt asteptate propunerile de sanctiuni".

Reactia ministerului a venit la scurta vreme dupa ce sase ONG-uri i-au trimis ministrului o scrisoare publica in care cer ca ancheta sa fie tratata cu seriozitate.

In seara de 26 decembrie, Melania Renghea l-a injunghiat pe fostul sau sef, comisarul Gheorghe Barbu, dupa ce, cu doua zile inainte depusese o plangere impotriva acestuia pentru viol si santaj.

Potrivit directorului spitalului judetean Olt, femeia ar putea fi externata maine, iar comisarul ranit, peste 10 zile.

VIDEO PROTVPLUS.RO