Reglare de conturi intre cumnati, in plina strada. A fost injunghiat in inima, langa copilul sau

Ultima actualizare: 03-11-2012 09:04

O intersectie din centrul orasului Reghin s-a transformat in loc al crimei dupa un atac necrutator. Oprit la semafor, cu fiul sau de 10 ani, pe bancheta din spate un sofer a fost injunghiat direct in inima.

Au existat doi indivizi care au actionat: unul care a lovit cu sete si un altul care s-a asezat ca o bariera in fata masinii barbatului devenit tinta. Dupa o jumatate de ora, acesta pierea la spital. Politia a aflat repede ca fusese victima unei razbunari in familie, pornita de la o mare gelozie.

Centrul orasului Reghin, ora 10:00. Barbatul de 37 de ani opreste la culoarea rosie, in fata primariei. Sunt ultimele sale clipe de viata.

Fratele sau, dar si unul dintre cei patru copii lui un baietel de 10 ani, il insotesc. Cu totii inmarmuresc cand vad un individ spargand geamul, cu cutitul in mana, si un altul care li se pune in fata autoturismului. Dupa comiterea crimei agresorii dispar.

La ora 10 si 30 de minute, ranitul ajungea la spitalul din oras.

Scenele abominabile s-au derulat in fata trecatorilor care n-au avut curajul sa miste un deget.

Sediul politiei se afla la nici 200 de metri, asa ca anchetatorii au ajuns rapid.

La scurt timp a fost data alarma in oras. Trei ore mai tarziu, intr-o localitate de langa Reghin, erau incatusati cei doi suspecti.

Criminalul si victima sa erau cumnati - amandoi casatoriti cu doua surori. Se pare ca barbatul ucis ar fi avut o relatie si cu cealalta sora, sotia celuilalt. De aici, gelozia nebuna a atacatorului. Suspectii retinuti sunt inca in audieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO