Reacție scandaloasă a unui medic sibian: „Ce vrei tu nesimțito, ordinară, da` ce, eu i-am dat boală la taică-tău?”

Ultima actualizare: 29-01-2022 20:52
medic doctor
Shutterstock

Înregistrarea unui dialog dintre un medic cardiolog al Spitalului Clinic Județean din Sibiu și fiica unui pacient a stârnit reacții dure în spațiul public, relatează Turnul Sfatului.

Ce vrei tu nesimțito, ordinară, da` ce, eu i-am dat boală la taică-tău? I-am făcut coronografie, dar nu ți-e rușine tu, nesimțito ordinară, că erau martori acolo în salon. Sunt oamenii din salon, nu ți-e rușine, nesimțită ordinară. (...) Dacă te mai prind că suni, îți spun că pun poliția pe tine. Fă-ți programare, fă-ți programare, măi nesimțito”.

Acesta este modul jignitor în care medicul i se adresează fiicei unui pacient. 

Înregistrarea a apărut pe pagina de Facebook a unui fost agent de poliție.

Dacă ascultați această înregistrare, o să aveți un șoc!

Un medic cardiolog de la Spitalul Județean Sibiu jignește și umilește în cel mai urât mod cu putință o femeie care este nemulțumită de modul în care a fost tratat tatăl său în timpul cât a fost internat pe secția de Cardiologie.

Aceasta este doar una dintre discuții, există și alta, din care reies posibile fapte penale și disciplinare, care va fi depusă zilele următoare la instituțiile competente să le soluționeze.

Poate se va sesiza cineva și mai repede, cine știe!”, a scris fostul agent pe pagina personală, relatează Turnul Sfatului

Vezi AICI conversația integrală

Conducerea Spitalului Clinic Județean din Sibiu a reacționat

 

După ce înregistrarea dintre cele două persoane a apărut în spațiul public și a stârnit un val de reacții dure, inclusiv conducerea Spitalului Clinic Județean Sibiu, acolo unde medicul are cabinet, a reacționat.

Ca urmare a apariției in spațiul public a unei înregistrări cu o convorbire dintre un medic cardiolog al SCJU Sibiu și fiica unui pacient, purtatã într-un mod inadecvat și în care se utilizează cuvinte jignitoare, conducerea spitalului anunță că va fi demarată de urgență o anchetă internă. Precizăm că nu tolerăm un astfel de comportament în cadrul unei instituții publice, care trebuie sa se afle la dispoziția cetățenilor, iar orice abatere de la conduita etică, morală și profesionalā va fi sancționată. Totodată, ne cerem scuze cetățenilor pentru această situație care nu ar fi trebuit niciodată să aibă loc în relația medic - aparținători sau pacient. Acest tip de comportament nu caracterizează personalul spitalului, fiind doar o refulare personală de neacceptat!”, este reacția integrală a conducerii Spitalului Clinic Județean Sibiu, citează Turnul Sfatului.

Până în acest moment, medicul nu a putut fi contactat pentru a comenta oficial cele întâmplate, relatează Turnul Sfatului.
 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO