S-a aruncat in apa sa recupereze mingea fetitei sale. Sfarsit tragic pentru un barbat de 37 de ani, inecat in Lacul Morii

18-05-2014 19:18


Sfarsit dramatic pentru un barbat de 37 de ani din Bucuresti care a murit inecat in Lacul Morii chiar sub privirile sotiei si ale celor doi copii mici ai lor.

Relaxati, iesisera cu totii ieri dupa-amiaza la o plimbare, dar la un moment dat, tatal a intrat in apa sa recupereze mingea fetitei sale. A fost inghitit de curentii extrem de puternici si a disparut in adancul apei.

Nimeni nu a indraznit sa intre dupa el, stiind cat de adanc este lacul in zona aceea. Scafandrii l-au gasit dupa o jumatate de ora cand inima lui incetase sa mai bata.

Barbatul era impreuna cu sotia si fiica lui pe marginea lacului si, cand a vazut mingea fetei in apa, s-a dezbracat si a sarit fara sa se gandeasca in lac.

"Era cu fiica lui pe aici, se plimba, i-a cazut mingea in apa si el a sarit sa ia mingea. Si s-a dus la fund, nu s-a mai vazut", a povestit un martor.

In doar cateva clipe, curentii puternici l-au tras la cateva zeci de metri in larg, in apa foarte rece. Omul a incercat sa se salveze insa nu a izbutit.

"A strigat odata dupa ajutor si l-a luat curentul, l-a tras la fund. L-am vazut neputiincios" a povestit un alt martor.

La fata locului venit o echipa de scafandri, care dupa o jumatate de ora i-a gasit trupul si l-a adus la mal. Un echipaj SMURD a incercat sa-l readuca la viata, insa inima lui incetase sa mai bata.

"A fost scos in stop cardio respirator, s-au efectuat manervre de resuscitare, fara a fi de folos si s-a declarat decesul" au explicat medicii de la SMURD.

Cei care locuiesc in apropierea lacului spun ca mereu se intampla astfel de nenorociri, pentru ca oamenii nu-si dau seama cat de adanca este apa si cat de puternici sunt curentii. Barbatul avea 37 de ani si doi copii la varsta gradinitei.

VIDEO PROTVPLUS.RO