Reacția unui hoț după o lovitură spectaculoasă în Timiș. Jaful a fost filmat


Ultimul update: Joi 10 Ianuarie 2019 08:22
Data publicarii: Joi 10 Ianuarie 2019 08:16
Categorie: Stiri actuale

Trei bărbaţi din judeţul Timiş au fost reţinuţi miercuri seara de poliţişti, după ce au furat dintr-un supermarket bunuri în valoare de 15.000 de lei.

"Lovitura" a fost surprinsă de camerele de supraveghere din magazin, aşa că bărbaţii, care au avut şi un complice, au fost prinşi rapid de poliţişti şi duşi la audieri.

Reporter: Câte magazine ai spart?
Suspect: Pe mă-ta am s****-o.
Reporter: De ce ai furat? Aveai nevoie de bani?

Furtul surprins de camerele de supraveghere s-a petrecut într-un supermarket din Beregsău Mare, judeţul Timiş. În imagini se vede cum bărbaţii, îmbrăcaţi în negru şi purtând cagule, încearcă să forţeze uşa magazinului, timp de aproximativ două minute. Reuşesc în cele din urmă să pătrundă în interior şi năvălesc printre rafturi. Echipaţi cu plase mari, au reuşit să le umple cu bunuri ce valorau 15.000 de lei. Însă un paznic i-a văzut şi a dat alarma. Agenţii care au sosit la faţa locului au apucat să vadă doar maşina în care suspecţii s-au urcat în grabă.

IPJ Timiș: "În momentul ajungerii la faţa locului a echipajelor de poliţie, aceştia au observat într-o maşină patru persoane mascate, care la somaţiile poliţiştilor nu s-au supus, fapt ce i-a determinat să tragă mai multe focuri de armă atât în plan vertical cât şi asupra anvelopelor maşinii."

Ulterior, poliţiştii au găsit autoturismul abandonat în localitatea Utvin, iar la scurt timp au reuşit să-i identifice pe trei din cei patru hoţi.

Cu toţii erau deja în atenţia poliţiei pentru alte furturi. Joi, ei vor fi prezentaţi în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO