Răzbunarea pusă la cale împotriva fratelui l-a trimis direct la Psihiatrie. Ce a vrut să facă


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 17:58
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 16:32
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat din Suceava a fost dus la Psihiatrie, după ce noaptea trecută a ticluit o răzbunare şi a dat foc rezervelor de furaje ale fratelui său.

Era supărat că acesta a intervenit în scandalul dintre el şi nevastă. Bătăuşul îşi lovise soţia şi era cât pe ce să dea şi în mama lui.

Incendiul a avut loc în localitatea Bosanci şi a fost observat de vecini. De frică să nu ia foc şi casele lor, oamenii au sunat la 112. La faţa locului au ajuns atât cei de la Serviciul de Voluntari din comună, dar şi pompierii de la ISU.

Flăcările mari ameninţau să cuprindă două case şi un adăpost de animale.

Rudele tânărului de 32 de ani spun că el obisnuia să consume alcool şi de fiecare dată provoca scandal. De cele mai multe ori se certa cu soţia sau cu mama şi fratele lui, care au casă în aceeaşi curte.

Luni seara, cei doi au intervenit să o apere de lovituri pe nevasta suspectului. Apoi, femeia şi-a luat copiii de acasă şi a plecat speriată la nişte cunoştinţe. În urma ei, tânărul s-a făcut foc şi pară şi la miezul nopţii a incendiat furajele fratelui său.

După ceartă din familie, tânărul a ameninţat că va pune foc gospodăriei, însă nimeni nu l-a crezut. Fratele scandalagiului s-a temut că şi casă îi va lua foc.

Bărbatul a fost încătuşat de poliţişti pentru că a provocat scandal şi în timpul intervenţiei pompierilor. El a fost internat la  Psihiatrie pentru evaluare.

VIDEO PROTVPLUS.RO