Răzbunare șocantă pe un câmp din Bacău. Un bărbat și-a călcat ”rivalul” cu mașina

19-04-2019 16:32


Scene şocante pe o păşune din judeţul Bacău. Un şofer l-a urmărit cu maşina pe câmp pe un alt bărbat, cu care se certa de ani de zile.

Soţia victimei şi un prieten de familie au asistat la episodul halucinant, iar bărbatul lovit de vehicul s-a ales cu răni grave la picioare.

Şoferul agresiv este după gratii, pentru tentativă de omor.  Bărbatul care a filmat scenele şocante şi soţia victimei n-au putut face nimic să îl oprească pe şoferul agresiv, de 37 de ani.

După ce scapă de câteva ori de impact, victima, de 41 de ani, încearcă să se salveze în maşină prietenului. A fost însă lovit teribil chiar în fata autoturismului.

După răzbunare, victima a ajuns la spital

Bietul om a fost dus de urgenţă la spital.

„Prezintă multiple contuzii la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul abdomenului”, a declarat Florinel Gunea, Spitalul Judeţean Bacău.

Filmul evenimentului șocant

Cei din familia bărbatului lovit sunt în stare de şoc. Socrul victimei povesteşte că şoferul ar fi vrut întâi să îl lovească pe el.

„A venit cu maşina în trombă şi m-am ferit de vreo două ori. A văzut că nu mă nimereşte şi a luat bata şi m-a lovit”, spune Gheorghiță Bălan, socrul victimei.

Speriat, socrul şi-a chemat fiica şi ginerele în ajutor. Aşa au ajuns cei doi şi prietenul lor pe câmp. Prima lovită cu maşina a fost femeia.

„El era cu oile mai departe de grajdul nostru, dar tot pe pământul concesionat de noi. Când m-am dus acolo el îl alerga cu maşina pe soţul meu. Sunt lovită la gleznă şi apoi a început să facă raliu după soţul meu până când l-a prins şi a trecut cu maşina peste el”, spune Florența Gradina, soția victimei.

Victima susţine că doar familia sa are drept să vină cu turma de oi pe terenul disputat de şoferul agresiv.

„Ciobanii lui erau acolo şi l-am chemat să stea de vorbă cu mine. Când a venit nu s-a mai dat jos din maşină şi m-a fugărit până a trecut peste mine”, spune Vasile Gradina, victima.

În urma audierilor bărbatul de 37 de ani a fost arestat, pentru tentativa de omor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO